Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Květen 2020


ikona
krauset
homecomingPREMIERYspace-forcethe-greattipy
Co by vás v květnu nemělo minout? 
Abychom vám v době karantény pomohli se seriálovým výběrem, tak jsme se přihnali s rubrikou Na co koukáme, kde se můžete dočíst, co redaktoři vedle současných novinek sledují. A právě novinek se bude týkat i tato nová rubrika. Protože orientovat se v televizních premiérách nových řad je poněkud obtížnější než v nalinkovaných čtvrtečních datech filmových premiér, započínáme novou rubriku, v níž každý měsíc v podobě článku o seriálových novinkách přiblížíme, na co se můžete těšit.
 
 
Ještě v dubnu odstartovaly tři seriály, které vysílají své epizody po týdnu a zasahují i do tohoto měsíce. Jde o báječné politicko-společenské drama Mrs. America (každý čtvrtek), následně je tu s poslední řadou atmosférická Vida (každou neděli) a hororová Penny Dreadful: Město andělů (taktéž každou neděli). V pátek pak měla premiéru sedmidílná minisérie Hollywood, dobové drama Netflixu o zlaté éře Hollywoodu. Tu si můžete už pustit celou.
 
V pátek 8. odstartuje hudební drama The Eddy v hlavní roli s Andre Hollandem (The Knick) pod režií oscarového tvůrce filmů La La Land, Whiplash a První člověk Damiena Chazella. V neděli 10. se na HBO objeví šestidílná minisérie o vyrovnávání se s duševní chorobou I Know This Much Is True v dvojroli Marka Ruffala. Komediální TV Special Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy Vs. The Reverend s Ellie Kemper, Danielem Radcliffem a Jonem Hammem si na Netflixu budete moci pustit 12. května. 
 
 
Dost možná nejzajímavější novinkou tohoto měsíce bude The Great. Komediální historický seriál o Kateřině Veliké a životě na jejím dvoře s Elle Fanning a Nicholasem Houltem. Tvůrcem je Tony McNamara, na Oscara nominovaný scenárista Favoritky, jednoho z mých nejoblíbenějších filmů poslední doby. Premiéra v pátek 15. května. 

Snowpiercer s Jennifer Connelly je remake filmu z roku 2013, který režíroval Bong Joon Ho, po oscarovém vítězství Parazita asi nejvíc v kurzu režisér současnosti. Tohle sci-fi bude uvedeno 17. května. Stargirl, středoškolačka se superschopnostmi ze stáje DC, si odbude premiéru o den později, 18. května. Druhá série předloňského thrilleru Homecoming s Julií Roberts se objeví 22. května, tentokrát v hlavní roli s Janelle Monáe. 
 
 
Barkskins (25. května) je historické drama odehrávající se v 17. století podle Pulitzerem oceněného románu Annie Proulx. Love Life, novinka HBO Max, bude romantickou antologií s Annou Kendrick, ke zhlédnutí od 27. května. Stejný den bude uvedena i první epizoda sedmé série Agents of S.H.I.E.L.D. Další očekávanou novinkou je Space Force (premiéra 29.). Půjde o další komedii Steva Carella z pracovního prostředí. A nakonec třídílná minisérie Quiz s Michaelem Sheenem podle britského skandálu, v němž se soutěžící v Chcete být milionářem? spřáhl s moderátorem.
 
Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace