Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mandalorian obsadil Bobu Fetta!


ikona
Spooner
boba fettdisneymandalorianstar wars
Seriálový hit opravdu přivítá jednu ze slavných postav Hvězdných válek! 

Zatímco produkce většiny seriálů je kvůli současné pandemii zastavena, druhá série Mandaloriana jede podle plánu, jelikož natáčení se tvůrcům podařilo dokončit ještě před současnou problematickou situací. Disney+ navíc v posledních týdnech vypouští jedno lákadlo za druhým. Už nějakou chvíli se tak spekuluje, že se v roli v Ahsoky Tano objeví Rosario Dawson. V nové řadě si pak zahraje i veterán Michael Biehn a režiséry jednotlivých epizod budou např. Robert Rodriguez či režisér Ant-Mana Peyton Reed. A nyní si tvůrci připravili pro fanoušky opravdovou bombu. Na scénu se totiž vrátí samotný Boba Fett!

Legendární námezdní lovec ze světa Star Wars pak dostane v seriálu povědomou tvář. Zahraje si ho totiž Temuera Morrison, jenž si v Klonech útočí zahrál jeho otce Jango Fetta a můžete ho znát i coby lidského otce komiksového Aquamana. A jelikož i Boba Fett byl jedním z Jangových klonů, dává tento casting samozřejmě naprostý smysl. Zatím není jasné, jak velkou roli bude slavná postava v seriálu mít, či jak se vysvětlí její zmrtvýchvstání. Spekuluje se ovšem, že by měl mít v druhé řadě Mandaloriana jen malou roli. O jeho přítomnosti v seriálu se nicméně mluví už od minulé série, kdy byl jeho návrat naznačen v jedné z epizod. A nyní ho tvůrci evidentně dotlačí do konce. Tak uvidíme, zda bude návrat legendárního lovce opravdu stát za to.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace