Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

American Horror Story se dočká spin-offu


ikona
Spooner
ahsamerican horror storiesamerican horror storyfxryan murphy
Populární hororová antologie dostane seriálového bratříčka. 

Oceňovaný Ryan Murphy sice sype z rukávu jeden seriál za druhým a člověk už pomalu nepobírá, kde bere na všechny své projekty čas. Jenže co naplat, že pořád vyrábí novinky jak na běžícím pásu, když jeho nejúspěšnějším současným flákem stále zůstává American Horror Story. Antologie, jež nám každou sérii nabídne zcela nový příběh, už má sice dle mého kolísavou kvalitu, na sledovanosti se to však vůbec neprojevuje a už letos se dočkáme neuvěřitelné desáté řady, do níž zavítá např. Macaulay Culkin. A už teď je jasné, že na kabelovce FX vznikne minimálně třináct sérií. A tím ždímání hororové značky zdaleka nekončí. AHS se totiž dočká spin-offu.

Novinka American Horror Stories pak půjde v pojmu antologie ještě dál. Každá epizoda totiž bude po vzoru The Twilight Zone či Black Mirror samostatným uzavřeným příběhem. Mělo by se pak jednat o duchařské a strašidelné historky. I když jak známe Murphyho a jeho parťáka Brada Falchuka, nejspíš to zase okoření nějakým tím bizárem. I spin-off by se pak měl usadit na stanici FX a počítá se samozřejmě s účastí mnoha známých tváří ze seriálů, i když na konkrétní jména si musíme ještě počkat. Jestli se tu ale neobjeví Sarah Paulson, byl by to docela šok. Zatím není jisté, kdy se novinky dočkáme. Tvůrci čekají na skončení aktuální krize, aby mohli dotočit desáté AHS a až pak zřejmě přijdou na řadu Stories. Doufejme, že Murphy a spol. mají pořád v kapse hafo nápadů.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace