Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce Peaky Blinders natočí Dickense


ikona
krauset
dickensgreat-expectationspeaky-blinderssteven knight
Budete nový projekt Stevena Knighta vyhlížet s nadějemi? 
Steven Knight, tvůrce Peaky Blinders, si jako svůj příští projekt vybral adaptaci klasiky Charlese Dickense Nadějné vyhlídky (Great Expectations). Nadějné vyhlídky jsou příběhem o dospívání sirotka Pipa a o jeho postupu britskou společností 19. století. Dickens začal román vydávat na pokračování v roce 1860. Mezi výkonné producenty bude patřit Ridley Scott a Tom Hardy, s nimiž Knight spolupracoval už na Taboo.
 
 

Pro Knighta nepůjde o první adaptaci díla slavného spisovatele. Loni měla premiéru jeho třídílná minisérie Vánoční koleda (A Christmas Carol), v níž si zahráli  Guy Pearce a Andy Serkis. Knight má podle svých slov pro Dickense slabost a snažil se něco z něj přenést i do Peaky Blinders, konkrétně „vzít život pracující třídy a učinit ho relevantním pro fikci.“ Naposledy se o velkou – a nepříliš povedenou –  filmovou adaptaci Nadějných vyhlídek postaral Mike Newell, jehož film s Ralphem Fiennesem měl premiéru v roce 2012. 
Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace