Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Percy Jackson se vrátí


ikona
Spooner
disneypercy jackson
Populární knižní série se dočká druhé šance. 

Adaptace oblíbené knižní série o Percy Jacksonovi chtěla jít před deseti lety ve stopách Harryho Pottera a stát se velkým fantasy hitem. Jenže to tak úplně nevyšlo a mladý polobůh to v kinech po dvou dílech zabalil. A vlastně zcela po právu. Jednalo se totiž o zcela průměrně rodinné filmy, jež neuměly se slibně načrtnutým světem příliš pracovat a ani solidní obsazení v čele s Loganem Lermanem a Alexandrou Daddario to nezachránilo. Knihy ovšem mají samozřejmě stále miliony fanoušků, na což hollywoodští producenti slyší. A tak se Percy Jackson dočká druhé šance, tentokrát v podobě seriálu.

Ten chystá Disney+ ve spolupráci s autorem předlohy Rickem Riordanem a jeho manželkou, kteří tuto novinku sami ohlásili fanouškům na sociálních sítích. Spisovatel zároveň prozradil, že příběh teenagerského potomka řeckého boha Poseidona by měl být mnohem věrnější knížkám než předchozí snímky. Měli bychom se pak dočkat adaptací všech pěti knih. V první sérii se tak dočkáme nové verze Zloděje blesku. Žádné další detaily zatím oznámený nebyly a na obsazení či ohlášení tvůrců si budeme muset ještě počkat. Snad se tedy Percymu tentokrát zadaří podstatně lépe.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace