Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhý Mandalorian nabírá obsazení


ikona
Spooner
boba fettdisneyKatee Sackhoffmandalorianrosario dawsonstar warstimothy olyphant
Jaké známé tváře se objeví v další řadě Star Wars hitu? 

Proti první řadě Mandaloriana mám sice své výhrady, na druhou řadu jsem ale vlastně docela zvědavý. A to nejen díky tomu, že je to jeden z mála seriálů od Disney+, jehož se letos i přes aktuální pandemii dočkáme (už je dotočeno a kravaťáci před pár dny potvrdili říjnovou premiéru), ale také díky hodně nadějnému obsazení, které se rozrůstá opravdu každým týdnem. K nováčkům druhé série už pár týdnů patří Michael Biehn z prvního Terminátora, Temuera Morrison coby Boba Fett a stále oficiálně nepotvrzená, i když podle všeho jistá, Rosario Dawson v roli z animáků oblíbené Ahsoky Tano. A nyní se k této sympatické sebrance přidávají další dvě hodně sympatická jména.

Tím prvním je můj hodně velký oblíbenec Timothy Olyphant z parádního Justified či Deadwoodu. Prostě herec, jenž v současnosti asi nejlépe odpovídá popisu „charismatický westernový drsňák“. A kdo jiný by se tedy měl ve Star Wars hitu, jenž si s prvky Divokého západu hraje, objevit, než právě on, že? Zatím ovšem není jisté, zda se zhostí role nějaké známé postavy či úplného nováčka. To u druhé nově příchozí máme jasno. Do předaleké galaxie dorazí i Katee Sackhoff z Battlestar Galacticy či třetího Riddicka. Prostě jasná volba pro drsné holky, jež do titulu nejspíš skvěle zapadne. V druhé řadě si pak zahraje Bo-Katan, mandalorinskou válečnici, jež mohou fanoušci moc dobře znát z animáků Clone Wars a Rebels. Dave Filoni, jeden z tvůrců seriálu, tak evidentně propojování Mandaloriana s jeho animovanými kousky pojede ve velkém. Obsazení si ovšem autoři umí vybírat velmi pečlivě. Už jen kvůli tomu doufám, že se tito herci neobjeví jen v epizodních roličkách a bude jejich potenciál náležitě využit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace