Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akční sci-fi Upgrade bude pokračovat


ikona
Sam.Vimes
blumhouseleigh whannellupgrade
Malá akční sci-fi od režiséra Neviditelného dostane seriálové pokračování. 

Leigh Whannell ještě před karanténním uzavřením kin slavil velké úspěchy s moderní verzí hororu Neviditelný, dva roky předtím ale napsal a zrežíroval malý akční sci-fi film Upgrade. A ten teď dostane seriálové pokračování. Upgrade vypráví o muži, jenž při přepadení přijde o manželku a ochrne. Následně přijme experimentální léčbu v podobě čipu implantovaného do páteře, který ho doslova postaví na nohy a otevře mu dveře k pomstě.


Seriál by se měl odehrávat několik let po filmu a měl by se točit okolo nové postavy s novější verzí čipu ve světě, kde zároveň vláda stejnou technologii používá k boji se zločinem. Whannell bude režírovat a produkovat, role showrunnera se ujme Tim Walsh (Treadstone). V týmu scenáristů budou mimo jiné Krystal Ziv Houghton a James Roland, kteří pracovali na seriálové verzi Očisty, dalším televizním spin-offu produkční společnosti Blumhouse. Whannell má za sebou režii tří filmů a napsal scénáře např. k sérii Insidious nebo k prvním třem dílům Saw.

---

Vytáhni v hospodě: Leigh Whannell se objevil v menší roli ve druhém Matrixu. Také se účastnil castingu pro Pána prstenů, kde se neúspěšně snažil o roli některého z hobitů.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace