Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Fantasy Cursed


ikona
Spooner
cursednetflix
Netflix a Frank Miller představují ambiciózní novinku léta! 

Tak se zdá, že červenec na Netflixu bude docela veselý. Kromě očekávané druhé řady hitu The Umbrella Academy totiž internetový gigant naservíruje i novinku, o níž už několik měsíců mluví jako o svém potenciálním velkém hitu a epické fantasy sérii. A zatím jsou k tomu karty rozdány poměrně slušně. Seriál Cursed totiž bude novým pohledem na artušovskou legendu, která se bude zabývat tím, co by se stalo, kdyby bájný Excalibur zvedla žena, konkrétně dívka Nimue s magií v krvi. 

Seriál bude vycházet z knížky Toma Wheelera a comicsového guru Franka Millera, přičemž spisovatelské duo se chopilo i role showrunnerů. A tvůrce Sin City už je docela solidním lákadlem. První teaser pak toho zase tolik neukáže, láká ovšem na stylovou jízdu plnou zpomalovaček, jež dá vzpomenout jak na nedávného Krále Artuše od Guye Ritchieho, tak i 300: Bitva u Thermopyl. Ano, může z toho stále vznknout pěkná konina pro teenagery a Katherine Langford ze 13 Reasons Why v hlavní roli si zatím nejsem úplně jistý. Ukázka ovšem jistě upoutala pozornost a přesvědčila, že tady si Netflix docela věří.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace