Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se třetího Mindhuntera?


ikona
Spooner
david finchermindhunternetflix
Budoucnost kriminální pecky od Davida Finchera je stále velmi nejistá. 

Seriálový Mindhunter od Davida Finchera bez debat patří mezi nejvýraznější kriminální kousky posledních let a zároveň největší pecky z dílny Netflixu. I když jsem osobně měl k druhé řadě malinko výhrady, pořád se jedná o velmi silný nadprůměr, který si zaslouží co nejvíc řad. Jenže těch se nejspíš jen tak nedočkáme. Ani rok po druhé sérii totiž nedostala další štace oficiálně zelenou. Naopak, Netflix odložil seriál prozatím na neurčito, aby se mohl Fincher naplno věnovat svému netflixovskému snímku Mank a produkci druhého Love, Death & Robots. Hlavní herečtí představitelé pak byli vyvázáni ze svých smluv, aby si mohli případně najít jiný seriálový projekt. Což nikdy nevěstí nic dobrého. A jak se zdá, situace okolo dalšího Mindhuntera je čím dál méně jasná.

Hlavní kameraman seriálu Erik Messerschmidt, jenž s Fincherem pracoval právě i na jeho chystaném filmu, totiž potvrdil, že další série je stále v nedohlednu. Zmiňovaný Mank už je přitom podle jeho slov hotov a Fincher má tedy teoreticky čas se šťourání v hlavách sériových vrahů více věnovat. Jenže práce na seriálu jsou podle Messerschmidta stále pozastaveny a sám údajně moc neví, co se kolem projektu děje. A vzhledem k tomu, jaké ticho okolo kriminální pecky je, zůstává návrat agentů Holdena a Billa hodně nejistý. A jestli se jich přeci jen dočkáme, tak to bude stejně asi pár let trvat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace