Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Terrence Howard bude hrát blues


ikona
Sam.Vimes
bluesdelta bluesevan rossterrence howardw.c. handywilliam christopher handy
Producenti Ozark se podívají na blues na počátku minulého století. 

Terrence Howard loni na podzim oznámil, že končí s herectvím, protože „je unavený z předstírání.“ Předstírat ale bude znovu, a to v Delta Blues, kde si i poprvé vyzkouší režii. Ústřední postavou seriálu bude William Christopher Handy, také přezdívaný „otec blues“. Ne proto, že by snad byl prvním, kdo tento žánr hrál, ale byl první, kdo s ním dosáhl komerčního úspěchu. Klasicky vzdělaný trumpetista čerpal z hudby, která se hrála na plantážích, v hospodách a věznicích mississippské delty, a předělával ji do nových aranží. Později během svého života se přestěhoval do New Yorku a založil hudební vydavatelství.


Delta Blues produkuje společnost Zero Gravity Management, která stojí třeba za seriálem Ozark. Kromě Howarda je obsazen ještě Evan Ross. Ani jeden z nich ale nebude hrát hlavní roli W.C. Handyho. Terrence Howard si zahrál Tonyho kamaráda Jamese Rhodese (War Machine) v prvním Iron Manovi, než byl přeobsazen Donem Cheadlem. V posledních letech hrál hlavně v seriálech Empire a Wayward Pines. Evan Ross se objevil v seriálu Star nebo posledních dvou dílech Hunger Games.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace