Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Trailer: Sci-fi Raised by Wolves

příspěvky 1 - 2 Napsat příspěvek
Efekty nemusejí být drahé, aby seriál mohl být dobrý. Záleží na příběhu. Sci-fi Outcast bylo super z příběhové stránky, ale nemělo divácký úspěch, tak nepokračovalo. Příběh bylo pro mě zajímavý.
Tento seriál vypadá velice zajímavě, ale důležitý bude smysluplný přáběh.
24930
Efekty nemusejí být drahé, aby seriál mohl být dobrý. Záleží na příběhu. Sci-fi Outcast bylo super z příběhové stránky, ale nemělo divácký úspěch, tak nepokračovalo. Příběh bylo pro mě zajímavý. Tento seriál vypadá velice zajímavě, ale důležitý bude smysluplný přáběh.
0 0
reagovat

Trochu laciné?

Je úplně jedno, jestli to má horší efekty než GoT, hlavně, že to bude mít dobrej příběh. Ale chápu, že tady na TVzone (speciálně Spooner) jde hlavně o ty efekty, a když má něco "velké produkční hodnoty" jako GoT, tak to zákonitě nemůže být sračka, přitom 8. série GoT jasně byla, ale všichni co mají tento názor jsou jen toxičtí fanoušci, co nedocenili produkční hodnoty. Chápu, proč se to někomu líbí, ale to neznamená, že tomu nemůžu dát 30%, argumenty proto mám.
Jedno z mojích nejoblíběnějších sci-fi je Babylon 5 a to má mizerný efekty, ale po všech ostatních stránkách je výborné (výjma zastaralého rámcování epizod).
Sice jsem hodně odbočil od tématu, ale "vypadáto lacině" mě hrozně sere, protože to kurva vypadá líp než většina televizních věcí a i kdyby to mělo menší rozpočet, tak co? Tvůrci se na to mají vykašlat jen kvůli nižšímu rozpočtu, aby pár lidí nereptalo nad efektama? Kdyby to byla nějaká velkoprodukce očekávanýho seriálu, tak se to dá pochopit, ale u tohohle je to vážně mimo.
24929
Je úplně jedno, jestli to má horší efekty než GoT, hlavně, že to bude mít dobrej příběh. Ale chápu, že tady na TVzone (speciálně Spooner) jde hlavně o ty efekty, a když má něco "velké produkční hodnoty" jako GoT, tak to zákonitě nemůže být sračka, přitom 8. série GoT jasně byla, ale všichni co mají tento názor jsou jen toxičtí fanoušci, co nedocenili produkční hodnoty. Chápu, proč se to někomu líbí, ale to neznamená, že tomu nemůžu dát 30%, argumenty proto mám. Jedno z mojích nejoblíběnějších sci-fi je Babylon 5 a to má mizerný efekty, ale po všech ostatních stránkách je výborné (výjma zastaralého rámcování epizod). Sice jsem hodně odbočil od tématu, ale "vypadáto lacině" mě hrozně sere, protože to kurva vypadá líp než většina televizních věcí a i kdyby to mělo menší rozpočet, tak co? Tvůrci se na to mají vykašlat jen kvůli nižšímu rozpočtu, aby pár lidí nereptalo nad efektama? Kdyby to byla nějaká velkoprodukce očekávanýho seriálu, tak se to dá pochopit, ale u tohohle je to vážně mimo.
Trochu laciné?
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se