Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Září 2020


ikona
krauset
awayboysfargoPREMIERYraised by wolvesratchedthird dayutopiawe are who we are
Které seriály se představí s blížícím se podzimem? 

Zdá se, že nám září vynahradí poněkud matné seriálové léto. S novou sérií se vrací Fargo či The Boys, do toho si odbude premiéru několik velmi ambiciózních novinek. Co nejzajímavějšího nám televize a streamovací služby nabídnou? 

Raised by Wolves (3. září, HBO) je nová sci-fi s úvodními epizodami režírovanými Ridley Scottem, v níž je dvěma androidům svěřen úkol udržet naživu lidi obývající kolonii na vzdálené planetě. Tvůrce seriálu Aaron Guzikowski napsal scénář k Prisoners (Zmizení) Denise Villenueva. Vesmír bude k nahlédnutí i o den později v Away (4. září, Netflix), kde se spolu s Hilary Swank vydáme na první lidmi pilotovanou misi na Mars. 

 

Druhá série The Boys (4. září, Amazon Prime) startuje ve stejný den jako Away a opět si v ní užijete drsný svět cynických superhrdinů. 

Woke (9. září, Hulu) o černošském karikaturistovi, jemuž změní život traumatický střet s policistou, zní jako něco dosti současného. The Dutchess (11. září, Netflix) bude šestidílný sitcom o svobodné matce (Katherine Ryan), jež vychovává dceru v Londýně a zvažuje, zda si pořídit druhého potomka. The Third Day (14. září, HBO) je očekávaná minisérie o obyvatelích mysteriózního, odlehlého ostrova s Judem Lawem a Naomie Harris.  

We Are Who We Are (14. září, HBO), novinka od režiséra geniálního Call Me By Your Name (Dej mi své jméno) Luca Guadagnino, se bude odehrávat na americké vojenské základně poblíž Benátek, kde vyrůstají dva teenageři, kteří si vezmou k srdci motto „make love, not war“. 

Animák Archer (16. září, FX) uvede již 11. sérii. Ratched (18. září, Netflix) je spin-off pohled na mládí Mildred Ratched, pamětihodně znepokojivé zdravotní sestry z Přeletu nad kukaččím hnízdem. Tam ji ztvárnila Louise Fletcher, nyní se objeví s tváří Sarah Paulson.   

Utopia (25. září, Amazon Prime) je remakem britského seriálu sledující skupinu komiksových fandů, kterým nález kultovního komiksu pořádně změní život a postaví je do role zachránců světa. V hlavní roli se představí John Cusack. Tvůrkyní seriálu je Gillian Flynn, autorka Zmizelé. Čtvrtá série antologie Fargo (27. září, FX) nás zavede do světa organizovaného zločinu v Kansas City 50. let. Hrají Chris Rock a Ben Whishaw. A nakonec animovaný Family Guy (27. září, Netflix) se vrací 19. sérií. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace