Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkají se Spider-Manovy spin-offy seriálů?


ikona
Spooner
amazonchris millerphil lordsilkspider-man
Kde uvidíme čím dál rozšířenější pavoučí universum? A jaká hrdinka se dočká vlastní sólovky?  

Spider-Man sice aktuálně řádí zatím jen v MCU, v Sony toho ovšem stále využívají a pilně pracují na svém vlastním pavoučím univerzu. A jelikož z Venoma se stal překvapivý megahit, mají pocit, že jim to může vyjít. Kromě návratu symbionta či Morbia s Jaredem Letem je tak v přípravě nespočet titulů, z nichž některé se hýbou kupředu (Kraven, nejspíš Spider-Woman v režii Olivie Wilde) a o dalších se zatím tolik nemluvilo. A právě tyto projekty by se nyní mohly dočkat hrané podoby trošku jinou cestou. I Sony totiž chystá svůj komiksový vesmír rozšířit o řadu seriálů.

Tím prvním je adaptace komiksového superhrdinky Silk, civilním jménem Cindy Moon, o jejímž seriálu se mluvilo už před rokem. Ta je, stejně jako její spolužák Peter Parker, pokousána radioaktivním pavoukem, její schopnosti se ovšem od Spideyho přeci jen trochu liší. Postava Cindy se pak dokonce objevila ve Spider-Man: Homecoming, kde ji ztvárnila Tiffany Espensen. Projekt má na starosti Lauren Moon (netflixovská dramedy Atypical) a pod produkční záštitu si jej berou Phil Lord a Chris Miller, kteří mají po úspěchu animovaných Paralelních světů nejspíš u Sony tu největší důvěru. 

Zatím není oficiální, kde by se měla seriálová superhrdinka uhnízdit. S největší pravděpodobností ale najde svůj domov na Amazonu. Podle zákulisních informací by se pak mělo jednat o první z mnoha seriálu z tohoto universa, jež ve spolupráci Sony a streamovací platformy vzniknou. Mohlo by se tak jednat o podobnou dohodu, jakou měl před lety Marvel s Netflixem. Nic ovšem ještě není podepsané a případná dohoda má prý několik háčků, jež se musí vyřešit. Sony se však svého snu o obřím pavoučím vesmíru nevzdává a chce to i na seriálovém poli rozjet ve velkém. Uvidíme, jak dlouho jim tento optimismus vydrží.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace