Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvelovka She-Hulk obsadila hlavní roli


ikona
Sam.Vimes
comicsdisneydisney+hulkkomiksmarvelmcushe-hulktatiana maslany
Kdo si zahraje sestřenici Bruce Bannera v nové komiksovce? 

Je to jen pár dní, co jsme se dozvěděli kdo bude režírovat nový marvelovský seriál She-Hulk, a už známe i herečku v hlavní roli. Titulní hrdinku si zahraje Tatiana Maslany. Čtyřiatřicetiletá kanadská herečka je známá především ze sci-fi seriálu Orphan Black, kde si díky zápletce s klony zahrála mnoho různých rolí. Za svůj výkon si odnesla mimo jiné i Emmy. Aktuálně se objevuje v novém Perry Masonovi.


Jennifer Walters alias She-Hulk je právnička a sestřenice Bruce Bannera. Po vážné nehodě dostane transfúzi jeho krve a s ní i oslabenou verzi jeho schopností. Ve své zelené a silné podobě si ovšem zachovává výrazně více ze své osobnosti a inteligence. V pozdějších komiksech se už Jennifer neproměňovala, ale měla podobu She-Hulk stále. Stvořili ji začátkem osmdesátých let Stan Lee a kreslíř John Buscema. Pilot seriálu a několik dalších epizod zrežíruje převážně seriálová režisérka Kat Coiro (Brooklyn Nine-Nine), scénáře píše Jessica Gao (Rick a Morty). She-Hulk produkují Marvel Studios pro Disney+ po boku kousků jako The Falcon and Winter Soldier, WandaVision nebo Loki.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace