Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Boys dostanou spin-off


ikona
Sam.Vimes
amazoncomicskomiksthe boys
Svět cynických superhrdinů v The Boys se rozrůstá. 

Drsná komiksovka The Boys byla pro Amazon slušným úspěchem už loni u první řady. Právě běžící druhá řada se však stala přímo nejsledovanějším seriálem z jejich produkce. A tak dostaneme spin-off. Podle všeho se s ním dříve nebo později počítalo tak jako tak, můžeme spekulovat, že měl být v záloze až Boys budou končit. Vysoká sledovanost druhé řady ale přiměla Amazon práce na spin-offu uspíšit. Zatím nepojmenovaný seriál se bude točit okolo akademie pro mladé superhrdiny, které si tady vychovává pochopitelně společnost Vought. A oni bojují jak s vlastními hormony, tak mezi sebou o ty nejlepší smlouvy v nejlepších městech. Spin-off by měl být stejně drsný jako původní seriál.

Nový seriál bude řídit jako showrunner Craig Rosenberg, výkonný producent Boys. Na producentských pozicích se objeví velká část tvůrčího týmu z hlavního seriálu, včetně showrunnera Erica Kripkeho a producentů Setha Rogena a Evana Goldberga. Druhá řada The Boys má za sebou aktuálně šest dílů z osmi. Amazon již před časem potvrdil i třetí sérii, kde by se měl objevit Jensen Ackles ze Supernatural. Zahraje si superhrdinu Soldier Boye, který působil už za druhé světové války. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace