Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Říjen 2020


ikona
krauset
emily in parisfear walking deadhaunting of bly manorhelstrommandalorianPREMIERYundoing
Jaké seriály nám jako padající listí přistanou na obrazovkách?  

Říjen slibuje po hubeném létě několik velkých navrátilců i zbrusu nové seriály. Na co se tedy můžeme v nejbližších týdnech těšit?

V pátek se objevila na Netflixu celá první sérii romantické komedie Emily in Paris (2. října, Netflix) od jednoho ze scenáristů Sexu ve městě s Lily Collins v hlavní roli. Akční seriál Warrior (2. října, CineMax), který vypráví o válkách čínských gangů v San Francisci konce 19. století, se vrací druhou sérií. V nové hororové antologii Monsterland (2. října, Hulu) se dočkáme padlých andělů, vlkodlaků a podobných bestií. 

The Walking Dead: World Beyond (4. října, AMC) je spin-offem populárního zombie seriálu, který se zaměří na vůbec první generaci, jež vyrostla kompletně v prostředí zombie apokalypsy. Minisérie The Good Lord Bird (4. října, Showtime) s Ethanem Hawkem vypráví příběh abolicionistů bojujících proti otrokářům v Kansasu. Na Emmy i Zlatý glóbus nominovaný sitcom Black-ish (4. října, ABC) odvysílá svou 7. řadu.

The Haunting of Bly Manor (9. října, Netflix) navazuje na minisérii The Haunting of Hill House. Mělo by jít o další děsivou vyprávěnku, v níž figuruje strašidelný dům, prokletí a mrtvá au pair.

Druhý spin-off Walking Dead, tentokrát Fear the Walking Dead (11. října, AMC) nakráčí na obrazovky 6. řadou. Druhou sérií se vrací The Spanish Princess (11. října, Starz) o anglické královně Kateřině Aragonské v hlavní roli s Charlotte Hope neboli Myrandou ze Hry o trůny. 

Star Trek: Discovery (15. října, CBS) o lodi USS Discovery, která probádává vesmír dekádu před misí Kirka a Spocka, přiletí ve třetí sérii. Marvelovka Helstrom (16. října, Hulu) by měla vyprávět o Daimonu a Sataně Hellstrom, potomcích sériového vraha.

The Queen‘s Gambit (23. října, Netflix) je minisérie se stále obsazovanější Anyou Taylor-Joy o mladé dívce, která se ukáže být bezvadná v hraní šachu. Barbarians (23. října, Netflix) pojednává o slavné porážce římských legií germánskými kmeny u Teutoburského lesa. 

Očekávaná minisérie The Undoing (25. října, HBO) podle románu You Should Have Known s Nicole Kidman a Hugh Grantem o tom, jak se život rodiny může rozsypat kvůli vydání jedné knihy. This Is Us (27. října, NBC), drama nominované na Emmy i Zlatý glóbus, odvysílá už 5. sérii. 

 

The Mandalorian (30. října, Disney+), Star Wars příběh, který se odehrává krátce po pádu Impéria, o námezdním lovci v podání Pedra Pascala a jeho virálním dětském nálezu, se vrátí na konci října ve druhé řadě.

A který z řijnových seriálů si uloví vaši pozornost?  


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace