Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dexter se vrátí


ikona
Spooner
dextermichael c. hallshowtime
Populární seriálový vrah se dočká nečekaného comebacku. 

Doba už nějaký čas přeje seriálový návratům a rebootům slavných značek. Sem tam se ovšem vrátí i seriál, který bychom možná zpátky ale ani nechtěli. Do této kategorie pak pro mnoho diváků asi bude patřit i Dexter. Ve dne forenzní policejní expert a v noci sériový vrah zaměřující se na lidi, kteří si smrt zaslouží. Vrahoun, jenž se před deseti lety stal televizním fenoménem, a jehož první čtyři řady patří do hodně vysokého žánrového nadprůměru. Jenže se jedná také o seriál, jehož kvalita v posledních řadách velmi značně upadala, a který má na kontě jedno z nejvíce nenáviděných finále… no, možná vůbec. Ano, zakončení bylo opravdu směšné, pitomé a zanechalo za hitem i přes jeho dřívější kvality nechtěnou pachuť. Všichni proto doufali, že tenhle kousek nechají tvůrci už opravdu spát. Jak jste však už asi pochopili, tak to se opravdu nestane.

Ano, Dexter se dočká rebootu v podobě desetidílné série a vrátí se nejen představitel známého zabijáka Michael C. Hall, ale také showrunner Clyde Phillips. O čem nová Dexterova dobrodružství budou, zatím není známo. Evidentně bychom se však měli odpíchnout od jeho zarostlého dřevorubeckého konce. Že se jedná o zcela zbytečný comeback, jenž to bude mít u fanoušků zatraceně těžké? Nejspíš ano. Malé světlo na konci tunelu ovšem přeci jen existuje. A je jím právě zmiňovaný Phillips. 

Ten byl totiž coby showrunner podepsaný pouze pod prvními čtyřmi sériemi, tedy za těmi zdaleka nejlepšími. S Dexterem tedy už v dobách jeho kvalitativního úpadku neměl nic společného. Šance, že právě on poskytne vrahounovi konečně důstojný a smysluplný konec, tu tedy přeci jen je. Kabelovka Showtime se pak dušuje, že by slavnou postavu „neoživila“, kdyby tvůrci nepřišli s pořádně kreativní cestou, jež za to stojí. No, budeme jim to aspoň malinko věřit. Divácká obezřetnost bude však po onom zpackaném konci opravdu vysoká.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace