Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Oscar Isaac bude dalším hrdinou od Marvelu


ikona
Sam.Vimes
castingdisney+marc spectormarvelmcumoon knightoscar isaac
Hvězda Star Wars nebo Ex Machina míří k dalšímu komiksu. 

Máme tady další castingovou novinku ze světa marvelovských seriálů: titulní roli v Moon Knightovi by si měl zahrát Oscar Isaac. Tedy alespoň velmi pravděpodobně. Oficiálně potvrzené to není, od Marvelu a Disneyho zaznělo jen no comment. Malý otazník ostatně visí i nad Tatianou Maslany jako She-Hulk - pár týdnů poté, co se o tom všude psalo a dokonce jí i veřejně blahopřál Mark Ruffalo (Hulk), to totiž herečka v jednom rozhovoru popřela, a to až na přímou otázku novináře. Je ale dost možné, že jen nechce porušit klauzule o mlčenlivosti ve své smlouvě s typicky tajnůstkářským studiem.

Marc Spector alias Moon Knight je v komiksech bývalý žoldák, který pro záchranu vlastního života přijme nabídku egyptského boha Khonshu, stát se jeho ztělesněním na zemi a trestat zločince. V kostýmu připomíná Batmana v bílém, v civilu využívá více identit, milionáře i taxikáře. Scenáristický tým má vést Jeremy Slater, jenž má na svědomí netflixovskou adaptaci Umbrella Academy, režiséry Marvel zatím hledá. Oscar Isaac byl v posledních letech vidět především jako Poe Dameron v nové trilogii Star Wars, dále si zahrál ve filmech jako Ex Machina nebo V nitru Llewyna Davise a těšit se na něho můžeme ve Villeneuvově Duně. S komiksy už má zkušenost z X-Men Apocalypse nebo z dabingu filmu Spider-Man: Paralelní světy. Moon Knight patří k marvelovským seriálům od Disney+, které jsou těsněji provázány se světem filmů, jako Falcon and Winter Soldier nebo Hawkeye. Ještě do konce roku bychom měli dostat první z nich, WandaVision.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace