Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Herní fenomén Assassin´s Creed se dočká seriálu


ikona
Spooner
assassins creednetflixubisoft
Netflix se ujímá slavné videoherní série! 

Assassin's Creed je jedna z nejúspěšnějších herních sérií současnosti, která si získala miliony fandů po celém světě. Výlety do historie pomocí počítačového programu Animus a skrytý boj mezi řády Templářů a Asasínů zkrátka i po nespočtu dílů táhnou a už za pár týdnů se hráči mohou těšit na vikingský zářez s podtitulem Valhalla. Před pár lety jsme se pak dočkali i celovečerního pokusu s Michaelem Fassbenderem. Ten se ovšem zrovna dvakrát nepovedl, fanoušci u něj nadávali a ostatní diváci zase usínali nudou a zařadil se do dlouhé řady nepovedených herních adaptací. Jenže jak se zdá, Asasíni se dočkají hraného reparátu. A to samozřejmě nikde jinde, než na Netflixu.

Ano, streamovací gigant chystá seriál na motivy herní značky od Ubisoftu. A to je v podstatě zatím všechno, co se o novince ví. U Netflixu momentálně hledají showrunnera a mezi producenty patří i Jason Altman a Danielle Kreinik z Ubisoftu. Právě s herním studiem bude nyní streamovací platforma spolupracovat daleko více a podle všeho bude Assassin's Creed jen jedním z mnoha herních seriálů od Ubisoftu, jež se na Netflixu v následujících letech objeví. Ostatně, už teď se zde pracuje na animovaném seriálu na motivy hry Splinter Cell a filmu The Division. Dá se pak očekávat, že Creed si svou základní dějovou kostru zachová. Fandové tak mohou zatím jen spekulovat, do jakého časového období se podíváme tentokrát.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace