Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Listopad 2020


ikona
krauset
amazonblack narcissushbohis dark materialsjeho temne esencekorunalistopadnetflixPREMIERYthe crown
Na co se můžeme těšit v listopadu? 

Předně, jelikož tento text vychází v den amerických prezidentských voleb, máte před sebou hodiny skvělé živé televize, zejména live vysílání The Late Show with Stephen Colbert z volební noci před čtyřmi roky se stalo pověstným pro svou autenticitu, když se večer naplánovaný jako oslava demokratického volebního vítězství stala pódiem šoku a improvizace. Moderátor Stephen Colbert, pokoušejíc se o katarzi, se dostal od vzteku k smíření v přímém přenosu. Takže pokud se cítíte jako politický živočich, nalaďte v noci některou Late Night Show. A teď k seriálům. 

 

Paranormal (5. listopadu, Netflix) je nový seriál o doktorovi, který se stane součástí vyšetřování několika paranormálních jevů. Stejný den startuje i nová sezóna Malého Sheldona (5. listopadu, CBS), spin-offu Big Bang Theory. 

Očekávané pokračování fantasy His Dark Materials (8. listopadu, HBO) s Dafne Keen podle knihy Philipa Pullmana se vrací v druhé sérii. Industry (9. listopadu, Netflix) je nový počin Leny Dunham, autorky Girls, o mladých ženách pracujících na finančních trzích, který je popisován jako mix Vlka z Wall Street a Melrose Place. The Minions of Midas (13. listopadu, Netflix) je španělské drama o výkupném založené na povídce Jacka Londona. James May z Top Gearu vymění volant za sporák ve svém novém pořadu Oh Cook! (13. listopadu, Amazon).

 

Jeden z favoritů na seriál roku, The Crown (15. listopadu Netflix), nás ve čtvrté řadě zavede do 80. let. Přibudou dvě výrazné ženské figury, Margaret Thatcher a Diana Spencer. Minisérie Black Narcissus (23. listopadu, FX), v níž se Gemma Arterton jako jeptiška snaží založit konvent v Nepálu 30. let, spojí drama víry s prvky hororu a erotiky. Objeví se posmrtně Diana Rigg. 

 

The Flight Attendant (26. listopadu, HBO) vypráví příběh letušky s tváří Kaley Cuoco neboli Penny z Big Bang Theory, jež se probudí ve špatném hotelu s mrtvolou v posteli. Černá komedie střihnutá thrillerem podle bestselleru Chrise Bohjaliana. 

A který seriál bude váším šálkem temného materiálu? 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace