Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Emily in Paris: 1. řada

příspěvky 1 - 1 Napsat příspěvek
Já bych to tak černě neviděl. Upřímně, srovnávat tohle zrovna třeba se Sexem ve městě není zrovna přiléhající, protože ten druhý jmenovaný seriál přeci jen měl poněkud vyšší ambice; Emily in Paris je prostě oddychovka, která si na nějaké vyšší mety ani nehraje a nelze to tvůrcům vyčítat. Samozřejmě být Francouz, tak asi hodně skřípu zubama, protože z jejich pohledu to musí být zhruba takový cringe jako když já (kluk z Moravy) náhodou chytím v televizi epizodu Vinařů... jasně je to celé jednoduché, Paříž je tady spíš takový barvotiskový pohlednicový svět, ale v rámci žánru proč ne...

Podtrženo, sečteno, herci jsou sympatičtí, má to pár překvapivých momentů a utíká to opravdu rychle, podle čísel sledovanosti to asi takový propadák nebude, za mě pohodových 8/10 (v rámci žánru).
25024
Já bych to tak černě neviděl. Upřímně, srovnávat tohle zrovna třeba se Sexem ve městě není zrovna přiléhající, protože ten druhý jmenovaný seriál přeci jen měl poněkud vyšší ambice; Emily in Paris je prostě oddychovka, která si na nějaké vyšší mety ani nehraje a nelze to tvůrcům vyčítat. Samozřejmě být Francouz, tak asi hodně skřípu zubama, protože z jejich pohledu to musí být zhruba takový cringe jako když já (kluk z Moravy) náhodou chytím v televizi epizodu Vinařů... jasně je to celé jednoduché, Paříž je tady spíš takový barvotiskový pohlednicový svět, ale v rámci žánru proč ne... Podtrženo, sečteno, herci jsou sympatičtí, má to pár překvapivých momentů a utíká to opravdu rychle, podle čísel sledovanosti to asi takový propadák nebude, za mě pohodových 8/10 (v rámci žánru).
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se