Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vetřelec dostane seriál


ikona
Sam.Vimes
aliennoah hawleyridley scottvetřelcivetřelec
Legendární monstrum se podívá do seriálových vod a dohlédne na něj velice zajímavý tvůrce. 

Nějakou dobu se o tom už neoficiálně mluvilo, ale teď je to po Disneyho velké prezentaci potvrzené: Vetřelec dostane první seriál. Půjde na kabelovku FX a natočí jej Noah Hawley, tvůrce seriálové verze Farga nebo psychedelické komiksovky Legion. Hawley se má ujmout rolí tvůrce seriálu a výkonného producenta. Zároveň se jedná se samotným otcem Vetřelce, Ridleym Scottem. Studio by jej chtělo na pozici producenta, na rozdíl od Hawleyho to ale zatím není jisté. Pokud by to vyšlo, nebylo by pak nereálné, aby Scott i jednu nebo více epizod osobně zrežíroval. Udělal to už u dvou dílů svého seriálu Vychováni vlky.

MovieZone Live Speciál: Vetřelci

Seriálová novinka se bude jako vůbec první z filmových vetřelčích příběhů odehrávat na Zemi. Zároveň tisková zpráva doslova slibuje "kombinaci hororové atmosféry nestárnoucího prvního dílu a non-stop akce Cameronova druhého dílu". Prvního Vetřelce natočil Ridley Scott v roce 1979, hlavní roli si zahrála Sigourney Weaver a design monstra vycházel z děsivých výtvarných návrhů od H.R. Gigera. Následoval akčnější druhý díl od Jamese Camerona v roce 1986, na třetím díle pak v devadesátých letech začínal kariéru David Fincher, čtvrtý film režíroval Jean-Pierre Jeunet podle scénáře Josse Whedona. Poté se ke značce vrátil v 21. století sám Ridley Scott v rozporuplně přijatých prequelech Prometheus a Vetřelec: Conenant.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace