Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Douglas a Waltz ukončí studenou válku


ikona
Diego.Dorlan
douglasGorbachevChristophChristoph Waltzmichaelmichael douglasminisérieReaganWaltz
Začíná se již s oznámením rýsovat velká událost? 
Dvě významná herecká jména se spojí, aby přivedla na obrazovky dvě významné historické postavy. Studio Paramount začalo s přípravou limitované série o dvou historických velikánech. Jména Ronald Reagan a Michail Gorbačov jistě zná každý. Každý z pánů stál na opačné straně železné opony, ale koncem roku 1986 se sešli k dvoudennímu vyjednávání v islandském Reykjavíku. A právě o této historické události by měla vyprávět připravovaná série. Podle tvůrců se bude jednat o dramatizovanou verzi této události.


Michael Douglas si v posledních letech potykal se seriály skrz Kominského metodou a v této sérii by měl ztvárnit Ronalda Reagana. Christoph Waltz si letos zahrál v Most Dangerous Game, kterou se, mimo jiné, pokusila streamovací služba Quibi prorazit do mainstreamu. To se jim sice nepovedlo, ale třeba ukázali hvězdě Nespoutaného Djanga či Spectre, že i zde se může předvést. Waltz tak bude tváří vůdce SSSR, Michaila Gorbačova. Scénář bude vycházet z knihy, kterou o tomto jednání napsal Reaganův tehdejší poradce.
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace