Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Dexter našel záporáka


ikona
Spooner
clancy browndextermichael c. hallshowtime
Komu půjde po krku oblíbený sériový vrah ve svém seriálovém comebacku?  

Asi jste už zaznamenali, že před lety velmi oblíbený seriál Dexter se přeci jen vrátí. Tvůrci v čele s showrunnerem prvních čtyř řad Clydem Phillipsem a hlavní hvězda Michael C. Hall si řekli, že je konečně na čase napravit dojmy ze zpackané poslední sezóny a populárnímu sériovému vrahovi, a samozřejmě také divákům, naservírovat důstojné zakončení. Nová limitovaná série bude mít 10 epizod a zatím není jasné, kdo ze starých známých se kromě titulního vrahouna vrátí. Jedno nové herecké jméno už však známo je. Stejně jako v každé z předchozích sériích, i tentokrát Dexter vyfasuje hlavního záporáka, s nímž si půjdou nejspíš po krku. A tvůrci si na tuto pozici vybrali hodně zajímavé jméno.

Hlavní Dexterovu nemesis si totiž tentokrát zahraje Clancy Brown, herecký veterán a představitel mnoha vedlejších rolí v čele s Vykoupením z věznice Shawshank, Highlanderem či Hvězdnou pěchotou, jehož tvář zná snad každý filmový fanda. A jemuž charisma ani na stará kolena rozhodně nechybí. V seriálu si pak zahraje Kurta Caldwella, váženého obyvatele městečka Iron Lake, kde je v podstatě takovým neoficiálním starostou. Po vzoru svého otce vybudoval výnosný byznys, nyní vlastní obchod s kamiony a v okolí je považován za hodného, štědrého a mocného muže, jenž každému rád pomůže. Jenže jakmile ho někdo zklame či podvede, začíná být mnohem děsivější. Že by právě v městečku Iron Lake zakotvil Dexter ve své dřevorubecké fázi? Vypadá to tak. Jisté však je, že Dexter možná nenašel úplně hvězdného, po herecké stránce ale rozhodně důstojného protivníka.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace