Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Netflix chystá kriminálku od tvůrce Sedmilhářek


ikona
krauset
kellylincoln lawyermatthew mcconaugheymichael connelly
Kdo si zahraje obhájce z Lincolnu? 
Tvůrce Sedmilhářek Mělas to vědět David E. Kelley pracuje na scénáři nového kriminálního seriálu The Lincoln Lawyer podle série bestsellerů Michaela Connellyho. Drama o losangeleském advokátovi Mickeym Hallerovi, který řídí svou právní kancelář ze zadního sedadla Lincolnu, posloužilo jako dramatická výhybka v kariéře Matthewa McConaugheye. Ten ztvárnil titulní postavu ve stejnojmenném filmu z roku 2011. V seriálu, který ctí Mickeyho latinsko-americký původ, si zahraje Manuel Garcia-Rulfo. Ten je známý například z filmů Sedm statečných, 6 Underground, Sicario: Day of the Soldado a ze seriálů Goliath a Od soumraku do úsvitu. 
 
 
The Lincoln Lawyer se objeví na Netflixu, i když je to Amazon Prime, který produkuje seriál o dalším hrdinovi Connellyho románů a nevlastním bratru obhájce z Lincolnu, o Harrym Boschovi. První řada bude adaptovat druhou knihu v sérii, The Brass Verdict (v češtině vyšla jako Rozsudek ráže 9), a čítat deset epizod. Projekt hledá režiséra, ale showrunnerem bude Ted Humphrey (The Good Wife). Kelley, který se ujme scénáře a produkce, pro Netflix momentálně pracuje na antologii Anatomy of a Scandal se Siennou Miller.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace