Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Posily pro třetí řadu The Umbrella Academy


ikona
Diego.Dorlan
3. řadaacademyobsazenířadathe umbrella academytřetíumbrellaumbrella academy
Netflix konečně vypouští nové informace k další řadě. Koho zde uvidíme? 
Hrdinové z The Umbrella Academy si o prázdninách odbyli premiéru své skvělé druhé řady, ale od té doby bylo vcelku ticho. I přes velkou popularitu seriálu byla potvrzena třetí řada až ke konci roku. Od té doby bylo opět dlouhé období bez nových informací, ale nyní se objevilo poměrně obsáhlé info o obsazení třetí řady, které vychází zejména z posledních momentů druhé série. Zároveň bylo potvrzeno, že třetí řada bude mít deset dílů a natáčení začne v únoru. Níže se bohužel nepůjde rozumně vyhnout spoilerům, takže pokud jste neviděli povedenou druhou řadu, prvně se na ni běžte podívat a následně se v tomto článku dočtete, na koho se můžeme v budoucnu těšit.

Pozor, následují spoilery pro finále druhé řady.
 
 

Na konci druhé řady nám byla představena alternativní akademie, tentokrát se nejedná o deštníky, ale o vrabčáky. Zástupci Sparrow Academy mají společného Bena (Justin H. Min), kterého již známe z předchozích dvou řad. Tentokrát ovšem dostane mnohem chladnější povahu, než tu, kterou známe díky schopnostem Klause. Zbytek obsazení ovšem budou představovat nové tváře.
 
 

Justin Cornwell bude hrát Marcuse - okouzlujícího, velkého a silného kolosa. Měl by být srdcem týmu a držet rodinu pohromadě. Marcus je disciplinovaný, inteligentní a silný lídr. Britne Oldford bude mít roli Fei. Ta by měla mít silné antisociální tendence a být téměř vždy “nejchytřejší osobou v místnosti”. Jake Epstein bude hrát hrdinskou prací poznamenaného vrabčáka, který má vždy humorně kousavou odpověď na každou situaci a chuť na pivo nebo pizzu. Roli Sloane ztvární Genesis Rodriguez - zasněná hrdinka, která cítí volání něčeho většího, než jí dosud nabídla rodina. Cazzie David bude představovat samotářku Jayme. Ta má jen jednoho kamaráda, Alonsa, a tendenci vystrašit každého, kdo jí přijde do cesty. Posledním členem Sparrow Academy je Christopher. Existeční hrůzu vyvolávající psykroniová kostka. Jeho schopnosti jsou jasně popsané ve jménu a v týmu zastává věšteckou a rádcovskou pozici. I když se jedná o kostku, tak ostatní členové rodiny ji berou jako kteréhokoliv jiného sourozence.
Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace