Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Fantasy The Nevers


ikona
Spooner
hbojoss whedonneverstrailer
Nadějná novinka od HBO z hlavy Josse Whedona se představuje v první ukázce.  

HBO letos na první pohled moc jasných hitů v zásobě nemá, jejich novinka The Nevers by však mohla být solidním černým koněm. Příběh z alternativních viktoriánských časů, v nichž potkáme i nějaké ty nadpřirozené bytosti, bude vyprávět o skupince drsných žen, jež se vydávají na misi, která může změnit celý svět. Ano, námět nezní možná nikterak originálně. Jenže mnohem zajímavěji to začne znít ve chvíli, kdy se člověk dozví, že seriál vychází z hlavy samotného Josse Whedona, tvůrce kultovní Buffy, přemožitelky upírů, Angela a samozřejmě Avengers. 

Ten sepsal scénář a projekt měl pod palcem coby showrunner. Jenže na konci minulého roku od projektu odešel a seriál se dokončuje pod novým vedením. Jak moc bude Whedonovo zapojení nakonec cítit, zatím můžeme pouze spekulovat. Trailer však láká na slibnou „dobovou“ fantasy, která asi pojede v podobném stylu jako Carnival Row či úspěšný Čas čarodějnic. Zde však budou díky HBO možná ještě o něco větší ambice a načrtnutý svět vypadá opravdu slibně. Zvědavost se zvětšuje.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace