Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

House of the Dragon oznámil obsazení


ikona
krauset
game of thronesgeorge rr martinhouse of the dragonhra o trunymatt smitholivia cooke
Kdo se objeví v targaryenském prequelu Hry o trůny?  

HBO to myslí se svou licencí na Hru o trůny a s vytěžováním fantasy světa George R. R. Martina vážně. Momentálně jsou ve hře až čtyři nové seriály (článek shrnující všechny produkované prequely a spin-offy si můžete připomenout zde). Nejvíce toho ale víme o House of the Dragon, který bude pojednávat o válce o nástupnictví mezi Targaryeny známé jako Tanec draků. Nedávno bylo oznámeno obsazení čtyř hlavních postav: Matt Smith (Doctor Who, Koruna) se představí jako dědic trůnu Daemon Targaryen, Olivia Cooke (Ready Player One) coby Alicent Hightower, Paddy Considine (Třetí den) ztvární krála Viseryse a Emmy D'Arcy (Wanderlust) Rhaenyru Targaryen. K nim nyní přibyl Rhys Ifans (The Amazing Spider-Man, Notting Hill) jako Otto Hightower, pobočník krále Viseryse, Steve Toussaint (It's a Sin) coby Lord Corlys Velaryon neboli Mořský had a nejznámější námořník Západozemí. Eve Best (Nurse Jackie) pak ztvární jeho manželku princeznu Rhaenys, dračí jezdkyni, kterou přeskočili v následnictví trůnu kvůli pohlaví. Sonoya Mizuno (Ex Machina) si zahraje Mysariu, spojenkyni prince Daemona.

 

Seriál, který se bude odehrávat 300 let před událostmi Hry o trůny, píše Ryan Condal ve spolupráci s Gerogem R. R. Martinem. Natáčet se začne v dubnu a podle všeho by měla mít první řada premiéru ještě letos. Skvělou zprávou je návrat skladatele Ramina Djawadiho, jenž napsal hudbu ke Hře o trůny a Westworldu. Události Tance draků vypráví toto animované video, které bylo součástí bonusů k 5. sérii Hry o trůny (s úvodem od princezny Shireen Baratheon). 

Na který z chystaných seriálů z Martinova světa se těšíte nejvíc? 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace