Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jeremy Renner míří do vězení


ikona
Spooner
jeremy rennerparamounttaylor sheridanyellowstone
Hollywoodská hvězda a režisér Wind River opět spolu. 

Za několik dní odstartuje v USA další streamovací služba Paramount+ (dříve CBS All Access), která samozřejmě chystá spousty filmů, seriálů a ve svém portfoliu bude mít jak nové seriálové Star Treky, tak rutinní televizní kriminálky (=hity) od CBS či South Park. V produkci nových seriálů pak tamní kravaťáci hodlají vsadit zejména na jedno jméno, velebeného režiséra a scenáristu Taylora Sheridana. Ten má na svém kontě nejen filmovou pecku Wind River, či scénáře k oběma dílům Sicaria, ale zejména k obřímu seriálovému hitu Yellowstone s Kevinem Costnerem, jenž slaví ve Spojených státech opravdu obří úspěch a jeho sledovanost je každým rokem vyšší. Na to Paramount samozřejmě slyší a vedle prequelu Y: 1883 a spin-offu s pracovním názvem 6666 na streamovací službu chystá další dva lákavé projekty.

Jedním z nich je novinka Mayor of Kingstown, v němž budeme sledovat osud mocné rodiny McLuskyových z titulního městečka v Michiganu, jež podniká ve vězeňském systému, který je zde v podstatě jediným zaručeným zdrojem peněz. Seriál pak bude sledovat jejich snahy přinést řád a spravedlnost do města, jemuž oba tyto atributy bolestně chybí. Kromě vězeňské tématiky se pak má seriál zabývat rasismem, korupcí a nerovností ve společnosti. Prostě drsné vězeňské drama, které by Sheridanovi podle námětu zase nemělo dělat sebemenší problém. 

Kromě ověřených prvků v čele s prostředím městečka a zaměřením na jednu rodinu se pak slavný tvůrce spolehne i na jednu prověřenou tvář. Hlavní hvězdou seriálu se totiž stává Jeremy Renner, který si ve zmiňovaném Wind River střihnul jednu ze svých nejlepších rolí. A asi je hodně slušná šance, že jim tato spolupráce klapne i podruhé. Druhým zcela novým projektem, jenž pak Sheridan pro Paramount+ chystá, je seriál Land Man, v němž se hodlá zaměřit na ropný průmysl a jeho magnáty. Ambice mu úspěchu Yellowstone rozhodně nechybí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace