Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Fantasy Shadow and Bone


ikona
Spooner
netflixshadow and bonetrailer
Netflix servíruje další ambiciózní fantasy ságu. 

Netflix fantasy seriály opravdu nešetří. Na jednu stranu je hezké, že se streamovací služba nehodlá v tomto žánru spoléhat pouze na Zaklínače. Další seriály typu Dopis pro krále či Prokletá dopadly však (mírně řečeno) nevalně a do fanklubu nedávné vílí novinky Winx Saga se v redakci taky nezařadíme. Netflix ovšem rozhodně nepolevuje a v dubnu nám naservíruje další potenciální fantasy hit Shadow and Bone. Bude se jednat o adaptaci prvního dílu knižní ságy Griša z pera Leigh Bardugo. Příběh bude pojednávat o hrdinné Alině, která v sobě objeví magické síly, jež mohou pomoci jejímu království v boji proti temnotě a krvelačným monstrům. A má se proto stát členkou skupinky mágů a kouzelníků, tzv. grišou. 

První upoutávka ovšem vypadá všelijak. První polovina má sice solidní atmosféru i sympatické hororové prvky, jakmile se však začne mluvit, už to taková hitparáda není. Netflix ale této novince evidentně hodně věří. Tak uvidíme, zda tvůrci napraví dojem z rozpačitého traileru. Hůř než Prokletá to však snad ani dopadnout nemůže.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace