Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nástupce Bratrstva neohrožených nabírá obsazení


ikona
Spooner
appleband of brothersbratrstvo neohroženýchmasters of air
Steven Spielberg nám po Bratrstvu a Pacificu naservírují další válečnou minisérii.  

Letos je to přesně 20 let, co se na obrazovkách HBO objevila jedna z nejoceňovanějších a nejlepších minisérií všech dob, Bratrstvo neohrožených. Válečná pecka na začátku tisíciletí naplno ukázala, že silné příběhy s prakticky filmovým měřítkem můžeme potkávat i v bedně a duo Steven Spielberg/Tom Hanks na pozici producentů slavilo obří úspěch, kterým navázali na Zachraňte vojína Ryana. Slavná dvojice pak o několik let později přišla s následovníkem, minisérií Pacifik, jež sice za svým předchůdcem ztrácela, stále se však jednalo o nadprůměrnou podívanou. Hanks se Spielbergem pak už řadu let chtějí svou „válečnou franšízu“ obohatit o další kousek, minisérii Masters of Air, jejíž příběh bude vyprávět o posádkách amerických bombardérů. Natáčení se po mnoha letech konečně blíží a projekt vítá první herecké tváře.

Ani tentokrát se zde nebude lákat na velké hvězdy, zejména o prvním jménu by ovšem mohlo být v budoucnu dost slyšet. Postavu majora Galea Clevena si totiž zahraje Austin Butler, jenž se příští rok představí coby Elvis Presley v jeho životopisu od Baze Luhrmanna a vidět jste ho mohli také v Tenkrát v Hollywoodu či fantasy seriálu Letopisy rodu Shannara. Po jeho boku se pak objeví Callum Turner z dvojky Fantastických zvířat či minisérie Vojna a mír. Ano, žádná velká jména, ale spíš znamení, že se na projektu po mnoha letech konečně začíná pracovat a natáčení se blíží. Kromě Spielberga a Hankse se k projektu vrací i další producenti a tvůrci, včetně scenáristy Grahama Yosta, jenž má na kontě i výborné Justified. Jen je škoda, že svou válečnou trilogii neuzavřou na HBO, s Masters of Air se totiž přestěhovali na Apple TV+.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace