Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Asterix a Obelix míří spolu na Netflix


ikona
Spooner
asterixnetflixobelix
Legendární animovaná dvojice se dočká seriálu. 

Na komiksech či filmech legendární dvojice Asterix a Obelix vyrostl snad každý z nás. A kdo říká, že ne, tak buď kecá, nebo měl hodně smutné dětství. Příběhy galské vesničky, která se pod vedením titulních kamarádů a za pomoci kouzelného lektvaru úspěšně brání proti výpadům mocných Římanů a vytáčí tím doběla samotného Caesara, zná zkrátka tak nějak každý. Nestárnoucí komiksy Alberta Uderza a René Goscinnyho se pak dočkaly mnoha parádních animovaných filmů, z nichž ty klasické asi nikdy nezestárnou, a také několika hraných adaptací. Nyní se galské legendy vrátí znovu v animované podobě. A přesunou se tam, kam díky svým jménům tak nějak patří, na Netflix.

Asterix a Obelix se tak dočkají animované minisérie, jež by měla vycházet ze známého příběhu Asterix a velký boj, v němž se Římané snaží unést druida Panoramixe. Ten se ovšem po záchraně a nešikovnosti Obelixe tak trochu zblázní. Na klasickou animaci ovšem zapomeňte, stejně jako u posledních animáků, i tentokrát budou tvůrci spoléhat na moderní trojrozměrný háv. Což ale rozhodně nemusí být na škodu, protože např. film  Asterix: Sídliště bohů byl velmi povedenou záležitostí a rozhodně nepřišel o typickou atmosféru komiksů. Seriál si navíc bere na starost Alain Chabat, režisér a scenárista nejlepšího Asterixova hraného dobrodružství, Mise Kleopatry. Potenciál, že bude novinka i správně ztřeštěná a odvázaná, tu tedy rozhodně je. Série se pak dočkáme za dva roky a já doufám, že se Galové vrátí se vší parádou.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace