Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bosch se dočká spin-offu


ikona
Spooner
amazonboschimdb
Skvělý detektiv z výtečného kriminálky se s námi ještě rozhodně neloučí.  

Kdybych jste se mě zeptali na nejlepší kriminální seriál posledních let, bez sebemenšího zaváhání vám řeknu Bosche od Amazonu. Tento drsný detektiv z pera spisovatele Michaela Connellyho je totiž výtečnou žánrovkou ze staré školy, v níž se v procedurální části nikam zbytečně nespěchá a servíruje nám poctivou policejní atmosféru i skvěle napsané postavy. A jedná se také o jeden ze zázračných příkladů toho, kdy je seriál s každou další řadou lepší a lepší. Pátá a šestá série totiž opravdu patří k žánrovým lahůdkám. Jenže v blížící se sedmé sezóně nám dá Bosch a jeho policejní parta definitivně sbohem a Amazon tím přijde o jednu ze svých největších pecek. Tedy aspoň to tak doteď vypadalo.

Bosch totiž ani po konci seriálu neřekne poslední slovo, naopak se vrátí v chystaném spin-offu. Doposud nepojmenovaná novinka se bude točit okolo slavného detektiva, jeho dcery Maddie a nekompromisní právničky Honey Chandler. Seriál pak bude sledovat novou kapitolu Boschova kariérního života, kdy spojí síly se svou bývalou právnickou nemesis a společně se musí postarat o to, aby zvítězila spravedlnost. I když mi osobně přijdou spin-offy točící se okolo té samé hlavní postavy dost podivné, Bosche v podání bezchybného Tituse Wellivera uvidím vždycky rád. Vrátí se pak samozřejmě také zbylé dvě představitelky, Madison Lintz a Mimi Rogers, i prakticky celý tvůrčí tým v čele s showrunnerem Erice Overmyerem a spisovatelem Michaelem Connellym. Kvalita by tedy měla být zachována i po přechodu do zřejmě malinko více právnického prostředí. Novinka se pak tentokrát nezvykle objeví na platformě IMDb TV. Zbytečného seriálového bratříčka však, doufejme, v tomto případě nedostaneme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace