Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Obi-Wan Kenobi odhalil kompletní obsazení


ikona
krauset
ewan mcgregorobi-wan kenobistar wars
Koho bude provázet Síla v seriálu s Obi-Wanem?  

Minisérie Obi-Wan Kenobi se bude odehrávat deset let po Pomstě Sithů, přibližně v polovině nadvlády Impéria, kdy se mistr Jedi ukrývá na Tatooinu, aby dohlížel na bezpečí mladého Luka Skywalkera. A jelikož se začne natáčet v dubnu, tedy co nevidět, Disney oficiálně oznámil kompletní obsazení. O návratu některých víme dlouho, o jménech jiných se spekulovalo. Na koho se tedy můžeme těšit? Hlavní hvězdou bude pochopitelně Ewan McGregor, který se vrací jako Obi-Wan. Zpátky je i Hayden Christensen, jehož ztvárnění Anakina v prequlech bylo neprávem vysmíváno, a nyní si opět navleče masku Darth Vadera. Vrací se i Joel Edgerton a Bonnie Piesse, kteří v prequelech ztvárnili strýčka Owena a tetu Beru, vychovávající mladého Skywalkera. 

 

Moses Ingram měla nedávno úspěch s Dámským gambitem, kde hrála osiřelou kamarádku Beth. Indira Varma je britská herečka, která si zahrála v Římu, či ve Hře o trůny Ellariu Písek. Roli dostal i Benny Safdie, jeden z režisérů Drahokamu a zároveň herec, který se objevil ve Střípcích ženy a v Good Time. Kumail Nanjiani, jenž hraje i v marvelovce Eternals, je znovu obsazen Disneym. Rupert Friend, známý hlavně díky seriálu Homeland a filmu Hitman: Agent 47, si už shodou okolnosí s Haydenem Christensenem zahrál, a to ve Virgin Territory. Dálší postavy ztvární Bonnie Piesse, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang z Rychle a zběsile a Simone Kessell. Deborah Chow, režisérka třetí a sedmé epizody první řady Mandaloriana, se ujme režírování minisérie. Nechť je všechny provází Síla. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace