Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se Rocky seriálového prequelu?


ikona
Spooner
rockysylvester stallone
Sylvester Stallone má s legendární postavou další plány. 

Sylvester Stallone sice po druhém Creedovi tvrdil, že boxovací rukavice věsí definitivně na hřebík a jeho Rocky Balboa se s diváky definitivně loučí. Jenže i přesto žije tato boxerská značka dál a nejspíš tu s námi ještě chvilku bude. Už nějaký čas je jasné, že se dočkáme dalšího filmového Creeda, jehož tentokrát zrežíruje samotný hlavní představitel Michael B. Jordan. A jak to tak vypadá, tak ani mlátička i Filadelfie ještě možná neřekla poslední slovo. Tedy aspoň podle samotného Slye.

Akční legenda totiž na Instagramu oznámila práce na scénáři k seriálovému prequelu o Rockym a jeho mladých letech předtím, než se stal boxerskou legendou. Projekt je samozřejmě ještě v plenkách, Stallone má ovšem evidentně slušné ambice a plnou hlavu nápadů. Podle něj by měla mít série deset epizod a rád by příběh mladého Rockyho rozpracoval na několik sezón, které by rád viděl na některé streamovacích služeb. A podle nápadů, které si načrtl na papír na svém Instagramu by se rád dotkl také témat studené války, přistání na Měsíci či sexuální revoluce. Ano, Stallone se toho vážně nebojí a evidentně zkoumá všechny možné cestičky. Samozřejmě je ale otázkou, zda z jeho plánů nakonec něco bude. Do dohody s případným seriálovým domovem je evidentně ještě daleko a celý projekt je v rané fázi. Co vy, chtěli byste vidět příběh mladého Rockyho?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace