Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se dočkáme čtvrtých Stranger Things?


ikona
Spooner
netflixstranger things
Uvidíme novou řadu seriálového megahitu vůbec letos? 

V létě to budou dva roky od chvíle, kdy jsme už potřetí zavítali do městečka Hawkings a sledovali nadpřirozené trampoty náctiletých v seriálovém megahitu Stranger Things. Jenže od té doby je okolo Jedenáctky a spol. v podstatě klid. Netflix sice loni připomněl jednu ze svých největších značek teaserem a jedním „nečekaným“ návratem a přidal pár nových jmen do obsazení, o samotné premiéře čtvrté řady už ovšem poměrně dlouho mlčí. Natáčet se ovšem začalo už před více než rokem. I když byly kamery na několik měsíců kvůli pandemii jako všude jinde zastaveny, spekulovalo se, že seriál přeci jen stihne svůj tradiční letní termín či maximálně ten podzimní. Jenže podle nejnovějších zpráv budeme možná rádi, když se čtvrté série dočkáme vůbec letos.

Další řada se totiž pořád natáčí a konec se podle představitele sympaťáka Dustina Gatena Matarazza asi jen tak neblíží. Herci se sice naplno vrátili na plac v říjnu loňského roku, od té doby však bylo natáčení několikrát přerušeno, dodržování přísných opatření celý proces ještě více zdržuje a harmonogram filmování se velmi často mění. Natáčení se tedy po další prodlevě naplno rozběhlo teprve nedávno, ani Matarazzo ale asi moc netuší, kdy bude dotočeno. Letní premiéra je tedy tím pádem ze hry a i s podzimem to při této konstelaci vypadá dosti nahnutě. V potaz by sice přicházel start kolem Vánoc, jenže na toto období bude Netflix nejspíš cílit s druhým Zaklínačem, jenž už byl, na rozdíl od výletu do osmdesátek, nedávno dotočen. A nedá se asi moc počítat s tím, že by si Netflix vystřílel své dvě největší seriálové značky během pár týdnů. Takže je možné, že si na další řadu počkáme až do příštího roku. Ale třeba fanoušky ještě přeci jen čeká příjemné překvapení.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace