Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak jsem poznal vaši matku dostane spin-off


ikona
Spooner
hilary duffhimymhow i met your fatherhow i met your motherhulu
Legendární sitcom vyfasuje dlouho odkládaného bratříčka. 

Už je to sedm let, co nadobro skončil slavný sitcom Jak jsem poznal vaši matku. Komediální seriál, jehož úvodní řady patří do sitcomové síně slávy a mohu je vidět pořád dokolečka. Ale bohužel také kousek, na jehož poslední sezónu, a zejména samotný závěr, by chtěla většina fanoušků zapomenout. I přes postupný úpadek kvality se však jedná o slavnou značku, kterou producenti rozhodně nechtěli nechat ležet. Hned po skončení seriálu jsme se tak měli dočkat spin-offu How I Met Your Dad s Gretou Gerwig v hlavní roli a Meg Ryan coby vypravěčkou. Stanice CBS ovšem projekt hned po pilotu zařízla (nutno říct, že naprosto zaslouženě) a Greta Gerwig se místo toho vydala na dráhu oceňované režisérky. Nápad na spin-off ovšem ani poté neutichl, v zákulisí proběhlo hned několik pokusů a jeden z nich se nakonec přeci jen uchytil.

Ano, vážně se tak dočkáme seriálového bratříčka s názvem How I Met Your Father, jenž se z CBS přesune na streamovací službu Hulu. A tentokrát už se novince opravdu nevyhneme, jelikož platforma dala kousku zelenou na celou řadu. Budeme tak sledovat Sophie, která svému synovi začne vyprávět příběh o tom, jak poznala jeho tátu. A její vyprávění začne samozřejmě v naší současnosti, kdy se ona a skupinka kamarádů snaží zjistit, kdo jsou, co chtějí či jak randit ve světě Tinderu a neomezených možností. Hlavní postavu tentokrát ztvární Hilary Duff, zpěvačka a bývalá Disneyho hvězdička, která se letos dočká poslední série ženského hitu Younger. Novinky se pak ujmou tvůrci televizního hitu This is Us Isaac Aptaker a Elizabeth Berger. Co myslíte, má tento sitcom šanci na úspěch, nebo měli producenti nechat značku raději spát?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace