Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Ambiciózní sci-fi Invasion


ikona
Spooner
appleinvasiontrailer
Chystá pro nás Apple TV+ konečně velkou seriálovou událost? 

Apple TV+ už je sice na streamovacím trhu nějaký pátek, na opravdu velký seriálový megahit zde ovšem stále čekají. To se ovšem může brzy změnit. Kromě očekávané adaptace Nadace podle Isaaca Asimova by tuhle situaci mohla změnit evidentně zatraceně ambiciózní novinka Invasion od prověřeného tvůrce Simona Kingberga (X-Meni či Deadpool), která nám nabídne na první pohled už zcela okoukanou mimozemskou invazi. Jenže nám ji nabídne z pohledu několika postav z různých kontinentů a ve zcela rozdílném prostředí. 

Dostaneme tak např. příběh strážce pořádku s tváří Sama Neila, vojáka z Afgánistánu či ženu pracující v hlavním centru vesmírné mise. Všechny úhly pohledu by pak měly dát dohromady mnohem rozsáhlejší a kompaktnější pohled na invazi emzáků. Apple evidentně na novince vůbec nešetřil, po vizuální stránce vypadá opravdu náramně a s atmosférou i gradací si traileroví střihači také vyhráli. Snad se něčeho podobného opravdu dočkáme i ve výsledném kousku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace