Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Deadwood: Recenze

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek
Cocksuckers :D:D:+
Čekam na třetí serii na DVD:+
2207
Cocksuckers *:D**:D**:+* Čekam na třetí serii na DVD*:+*
0 0
reagovat
Och, největší faux pas týdne.
Jen jsem se podíval seznamu, jestli si to jméno správně pamatuju, a asi jsem narazil na špatný film :)
2204
Och, největší faux pas týdne. Jen jsem se podíval seznamu, jestli si to jméno správně pamatuju, a asi jsem narazil na špatný film :)
0 0
reagovat
smegjacob: Asi myslíš Proposition...Premonition je nový film se Sandrou Bullock a do westernu má asi tak daleko jako já svou výškou k hráčům NBA.
2203
smegjacob: Asi myslíš Proposition...Premonition je nový film se Sandrou Bullock a do westernu má asi tak daleko jako já svou výškou k hráčům NBA.
0 0
reagovat
Podařený a hezky naturalistický western, už je to dlouho, co jsem se na nějaký díval (Premonition mi uniklo:-( Zatím jsem sice taky viděl jen první sérii, ale její konec mě pěkně navnadil. Asi se pustím i do druhé (vyšlo už to DVD i ČR?).
Jak Shushika píše, všechny postavy jsou pěkně morálně ambivalentní. Třeba z Swearengena by určitě všude jinde udělali jasného záporáka, zatímco tady ho spíše zlidšťují a dělají z něho spíš jen chlapa, který chce jen udržet pořádek (a sebe samozřejmě :-) za každou cenu. Zato mě zas dost nudil Olyphant, který tam skoro pořád jen chodí a má sveřepý výraz. Ale nejvíc mě rozhodně rozhodně dostal Brad Dourif, ten ty vedlejší role vždycky dokáže dobře rozjet :)
2202
Podařený a hezky naturalistický western, už je to dlouho, co jsem se na nějaký díval (Premonition mi uniklo:-( Zatím jsem sice taky viděl jen první sérii, ale její konec mě pěkně navnadil. Asi se pustím i do druhé (vyšlo už to DVD i ČR?). Jak Shushika píše, všechny postavy jsou pěkně morálně ambivalentní. Třeba z Swearengena by určitě všude jinde udělali jasného záporáka, zatímco tady ho spíše zlidšťují a dělají z něho spíš jen chlapa, který chce jen udržet pořádek (a sebe samozřejmě :-) za každou cenu. Zato mě zas dost nudil Olyphant, který tam skoro pořád jen chodí a má sveřepý výraz. Ale nejvíc mě rozhodně rozhodně dostal Brad Dourif, ten ty vedlejší role vždycky dokáže dobře rozjet :)
0 0
reagovat
Som zhruba na konci I.serie.Serial je to kvlitny aj ked nie najlepsi.Paci sa mi na nom to ze postava ktora sa vam zda uplne negativna(majitel bordelu Gem) je po niekolkych dieloch vo vasich ociach uz lepsia,lebo sa tam ukaze nova postava ktora je este horsia(majitel druheho konkurencneho bordelu).Pricom sa ta prva vobec nezlepsila.Neake zamotane?:D.
A ozaj ved tam hra buduci Hitman tak uz koli nemu si to pozrite.Ta chodza mi ho napadne pripomina,ze by ho koli tomu vybrali.
PS:pre mna je to urcite lepsia seria ako JERICHO8)
2201
Som zhruba na konci I.serie.Serial je to kvlitny aj ked nie najlepsi.Paci sa mi na nom to ze postava ktora sa vam zda uplne negativna(majitel bordelu Gem) je po niekolkych dieloch vo vasich ociach uz lepsia,lebo sa tam ukaze nova postava ktora je este horsia(majitel druheho konkurencneho bordelu).Pricom sa ta prva vobec nezlepsila.Neake zamotane?*:D*. A ozaj ved tam hra buduci Hitman tak uz koli nemu si to pozrite.Ta chodza mi ho napadne pripomina,ze by ho koli tomu vybrali. PS:pre mna je to urcite lepsia seria ako JERICHO*8)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se