Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Doktor Octopuss míří do nemocnice


ikona
Mr. Hlad
Alfred Molina to hodlá vyměnit filmy za televizi a doktorský plášť 

Alfred Molina je sakra dobrý herec, nikdy ale nebyl a nejspíš ani nebude hvězdou. Poradí si sice prakticky s jakoukoliv rolí a umí zahrát jak dobrácké usměvavé hrdiny, tak i prvotřídní svině. A teď, v době, kdy se hranice mezi filmem a televizní produkcí čím dál tím zmenšuje, se rozhodl zamířit na malé obrazovky. Měl by se objevit v hlavní roli projektu televize TNT Chelsea General. Seriál vzniká pod dohledem zkušeného Davida E. Kelleyho, jenž má na svědomí třeba Ally McBealovou a mezi televizní doktory se podíval v seriálu Nemocnice Chicago Hope.

A čím by se Chelsea General mělo lišit od konkurence? Děj se zaměří na pětici chirurgů, kteří se pokouší sladit pracovní a soukromý život. Nic moc originálního. Odehrávat se to celé má ale především během speciálních pondělních schůzek za zavřenými dveřmi, kde si doktoři mohou v klidu, beze svědků a bez pardonu vyříkat, co se jim povedlo, co nepovedlo, komu zachránili život a kdo kvůli nim exknul kvůli zatrženému nehtu. Molinův vrchní chirurg Harding Hooten by navíc měl být člověk, který nikoho moc nechválí, ale trestat své podřízené umí doslova brilantně. Uvidíme, jestli v konkurenci televizních bílých plášťů zvládne zaujmout.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace