Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší převleky děkana Peltona!


ikona
Mr. Hlad
Co skrývá skříň šéfa nejzábavnější školy na světě?  

Seriál Community máme v redakci rádi a i když to s ním vypadá bledě, budeme o něm psát a budeme o něm psát hodně. Pokud ho vy rádi nemáte, je nám to líto, ale jedině opravdu velký balík peněz by nás dokázal přesvědčit, abychom novinky z Greendaleské komunitní vysoké školy přehlíželi. Tahle sbírka asociálů, magorů, cyniků, tupců, sobců, zlých lidí a Chevyho Chase nás jednoduše dostala a pokud NBC neodvysílá zbylé epizody třetí série co nejdříve, je dost možné, že až opadne sníh, vyjdou do ulic rozlícené davy. Nebo minimálně já a KarelR.

Každopádně sedmnáct veselých kostýmů děkana Peltona, jenž evidentně nemá úplně ujasněnou svou sexuální identitu, si můžete vychutnat hned. Mimochodem tenhle plešatý pán se zálibou v dámském oblečení je nominovaný na Oscara za scénář k dramatu Děti moje! Uvidíme, v čem přijde na předávání. Mým typem je Catwoman. Pro celou galerii si klikněte na obrázek.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace