Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Legie se přesouvá do televize


ikona
st39.6
SyFy se pustí do seriálu podle filmu, který se nikomu nelíbil 

Vzpomínáte na Legii s Paulem Bettanym? Je vysoce pravděpodobné že ano, film ale neprobouzí žádné příjemné vzpomínky - většina lidí se ho snaží vytlačit z hlavy jako tu kravinu, kterou viděli před dvěma lety a nemají nejmenší tušení, o čem byla. Dovolte mi obsah zopakovat. Nějaké paní se má narodit díte. To dítě by mohlo zabránit apokalypse. Bůh proto posílá bandu naštvaných andělů, aby dítě sundala. Jeden anděl je ale naštvaný trochu víc než ti ostatní a ve jménu dobra se rozhodne, že v zapadlém bistru dítě zachrání před armádou zkázy a dá tak naší milované planetě druhou šanci.

Scott Stewart z toho filmu udělal neskutečnou břečku, která připomínala slabší okamžiky Lovců duchů rozředěné Hospodou. Nic pro nás. Jenže Legie si na sebe vydělala a ačkoliv nikdo netouží po sequelu, pokračování se film nakonec přece jen dožíje - jenže televizního.

Seriál vznikne pod produkcí SyFy a prsty v něm bude mít většina původního tvůrčího týmu - Scott Stewart bude show produkovat a postará se o první díl, produkční záštitu pak obstará Screen Gems a Sony Pictures TV. Mění se jen pozice scenáristy, Legie si vypůjčí Vauna Wilmotta, jednoho ze scenáristů Zákonu gangu (Sons of Anarchy). O čem seriál bude? Pravděpodobně o někonečné válce s Nebem, jehož vedení má na lidstvo pifku. O návratu Paula Bettanyho se zatím nemluví, vůbec bych se ale nedivil, kdyby se v seriálu objevil - pro Stewarta má očividně slabost a kvalitní projekty už mu na stole nějaký ten pátek nepřistávají, takže si nemůže moc vybírat.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace