Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

25 nejlepších I Love You


ikona
Mr. Hlad
Povalentýnská topka nejlepších milostných vyznání. Pokud jste to 14. 2. nestihli, tady se můžete inspirovat!  

Osobně patřím mezi lidi, kteří jsou přesvědčeni o tom, že světu by bylo lépe, kdyby se podobné kraviny jako Svátek svatého Valentýna neslavily a místo toho by se lidé věnovali něčemu užitečnějšímu, třeba mytí záchodu. Každopádně i letošek už si můžu odškrtnou a přesunout do kategorie "přežil, nezajímá" a mám před sebou další rok klidu. Se Svátkem svatého Valentýna je krom tak trošku nepříjemné tradice typu "nebudeme si dávat dárky - jé, ty si mi dala dárek, já tobě ne" spojeno i to, že v televizi najednou všichni zblbnou, chtějí vysílat samé romantické filmy a lidé jsou na sebe takoví víc sluníčkoví.

Každopádně občas z toho vyleze i něco dobrého. Třeba americký časopis Entertainment Weekly dal dohromady pětadvacet nejpůsobivějších seriálových „I Love You“ všech dob. Některé seriály u nás nikdy neběžely, jiné jsou starší než většina našich čtenářů, ale třeba ne úplně normální vztah a ne úplně normální vyznání hrdinů ze Sběratelů kostí, hraná chladnost Muldera a Scullyové, nebo telefonát Desmonda a Penny ze Ztracených jsou věci, které zvládaly buď bavit celé série, nebo dokázaly v ten správný moment dojímat. Každopádně žebříček máte tady a pokud vám v něm někdo chybí nebo přebývá, postěžujte si v diskusi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace