Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mass Effect 3: upoutávka, ze které vám zhnědnou trenky


ikona
Mr. Hlad
Radši si sedněte trochu dál od počítače, ať si neposlintáte klávesnici.  

Ještě než někdo začne psát do diskuse, že na web o filmu a televizi nepatří upoutávky na počítačové hry, rád bych řekl, že tentokrát nikdo z redakce nebude používat protiargumenty typu "vždyť to vypadá jako film" nebo "střihově je to lepší než většina trailerů." Ne. Prostě budeme říkat, že je to jenom totálně boží.

Třetí díl sci-fi rpg série Mass Effect se v obchodech objeví začátkem března, takže reklamní kampaň, která se vás bude snažit přesvědčit, abyste tak měsíc nechodili do školy nebo do práce a místo toho se pokoušeli zachránit Zemi před invazí Reaperů, momentálně vrcholí. O téhle sáze se mluví jako o nových Hvězdných válkách a minimálně co se výpravnosti a epičnosti týče, tak to nejsou jen přehnané řeči. Samotný Hollywood okolo her krouží už docela dlouhou dobu, zatím však není jasné, kdy a jestli vůbec uvidíme Mass Effect v kinech. Ovšem pokud by případná filmová verze měla podobné upoutávky, jako je tahle, nejspíš bychom stáli frontu na lístek, i kdyby hrál hlavní roli Sagvan Tofi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace