Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rodriguez chystá vlastní televizi


ikona
st39.6
Robert Rodriguez v roce 2014 zaútočí na televizní obrazovky 

Robert Rodriguez je zvláštní člověk. Své filmy točí prakticky nezávisle na studiovém systému, což je na jednu stranu super, protože mu to umožňuje dát vzniknout ptákovinám jako Machete, na stranu druhou je to trochu nebezpečné, protože se pouští do zvěrstev jako Spy Kids 4D. Jeho snem každopádně odjakživa bylo natáčet především pro latinskoamerické publikum a tenhle sen teď, zdá se, přenáší i do televize.

S americkým Comcast totiž uzavřel smlouvu, v jejímž rámci do začátku roku 2014 spustí vlastní kabelový kanál. Už si pro něj dokonce vymyslel název: El Rey. "Královský" kanál bude obsahově vskutku zaměřený především na hispánce, to nám ale může být celkem jedno. Důležitá je teď otázka: bude Rodriguez pro televizi točit?

Sice je těžce zaměstnaný, pár dní na natočení několika epizod nějaké správné televizní zvrácenosti by si ale najít mohl - navíc je dost pravděpodobné, že si takovou příležitost díky své nátuře ani ujít nenechá. Díky tomu, že může docela výpravné záležitosti točit doslova doma na zahradě a v garáži, by ho mohla i trikově trochu náročnější tvorba vyjít podstatně levněji než ostatní televizní kanály. Neříkám, že natočí další Hru o trůny, Rodriguez má ale potenciál přijít s nějakou ztřeštěnou komedií z vesmíru, nebo třeba s hororovým seri+álem ve stylu Od soumraku do úsvitu. A to bychom v televizi uvítali, ne?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace