Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sacha Baron Cohen: Zákaz vstupu na Oscary


ikona
st39.6
Sacha Baron Cohen vzbuzuje další kontroverzi. Pustí ho na Oscary? 

Sacha Baron Cohen kolem sebe rád vyvolává kontroverzi, díky které mu pak média dělají obrovskou reklamu na jeho nastávající filmy. S Diktátorem, který by měl zanedlouho dorazit do kin, se to samozřejmě má podobně a jelikož Cohen ke všelijakým mediálním šaškárnám nejraději využívá různých ceremoniálů, na nichž se předávají filmová ocenění, všichni teď bedlivě pozorují situaci kolem Oscarů.

Cohen na ně dostal pozvánku díky Scorseseho Hugovi, nejen v produkci oscarové noci se však začíná šuškat o tom, že by mohl herec na červený koberec dorazit v obleku diktátora, aby tak udělal reklamu své novince. To by samozřejmě vzbudilo velký rozruch, nemluvě o tom, že by mohlo několik přestárlých konzervativních akademiků dostat rovnou infarkt. V souvislosti s touhle komedií se proto začalo mluvit o tom, že by mohla Akademie Cohenovi udělit ban na letošní ceremoniál.

Ono se není čemu divit. Člověk, který přišel na MTV Music Awards oblečený jako Bruno a na torontský filmový festival se nechal přivézt v kočáru taženém kazažskými dívkami jakožto Borat, samozřejmě znamená pro klidný průběh ceremonie jisté nebezpečí. Z Akademie zatím zní, že Cohen žádný ban rozhodně nedostal, zároveň ale dědouškové dodávají, že čekají, co na to Cohen řekne a jak se kolem něj situace vyvrbí. Jeho publicisté však mlčí. A asi si mnou ručičky. Už tohle je totiž výborná reklama.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace