Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Darth Maul vstává z mrtvých!


ikona
Mr. Hlad
seriály, tv-star wars
Nejdrsnější Sith galaxie vám nakope řiť! 

Hvězdné války se vrátily do kin a Epizoda 1, ačkoliv je obecně považovaná za nejslabší díl, zvládá i po letech člověka posadit na zadek. Závody kluzáků, stále efektní triky, cool Liam Neeson a hlavně Darth Maul, pravděpodobně největší badass, kterého tahle série kdy měla. Tohle všechno pořád funguje. Na konci filmu sice skončil majitel nejstylovějšího světelného meče galaxie rozpůlený na dva kusy a spadnul do sakra hluboké šachty, ale jsme v Hvězdných válkách, kde vládne George Lucas. A když si George Lucas řekne, že někdo prostě neumřel a vrátí se, tak se tak do háje stane! A přesně to teď potkalo i Darth Maula.

Darth Maul se vrátí v seriálových Star Wars: Clone Wars a konkrétně se na něj můžete těšit v epizodách Brothers a Revenge, které uvidíme v první půlce března a budou uzavírat čtvrtou sérii. Ve videu, kde se Darth Maulův dabér Sam Witwer svěřuje s tím, jaké to bylo namlouvat slavného záporáka, zjistíte, že sithský likvidátor bude nejspíš pořádně naštvaný. Není se co divit. Obi-Wan Kenobi ho rozsekl na dvě půlky a shodil do díry, kde musel evidentně hodně trpět a přitom se bezmocně dívat na tu část svého těla, na které se nachází nejcennější mužský orgán. Není divu, že si to bude chtít s řádem rytířů Jedi vyřídit. Snad bude ve své animované podobě stejně cool, jako když ho hrál Ray Park.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace