Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kate Upton objevila burger Bohů


ikona
JAn_G
kate uptonshow
Hambáče od Carl´s Jr. jsou opět zatraceně ostré... 

Teprve devatenáctiletá Kate Upton začíná svou kariéru pořádně rozjíždět. Po modelingu a velkém průlomu v podobě nového čísla Sports Illustrated Swimsuit Edition zkouší své štěstí i na televizních obrazovkách. Svou epizodní roli si odbyla ve stále populární Saturday Night Live, v Tosh.0 si vyzkoušela, jaké to je zúčastnit se japonské televizní soutěže a coby ne zcela obyčejná jeptiška Bernice bezpochyby zazáří v připravovaném remaku The Three Stooges bratří Farrellyů.

Teď si ji ovšem můžeme doslova vychutnat v nové reklamě amerického fast-foodového řetězce Carl´s Jr., jak hoduje na nevinném hamburgeru ve vyprodaném drive-in kině. Zatímco se papričky jalapeño pevně drží své vypečené housky, z Kate se pomalu řinou krůpěje potu a odhazuje své oblečení, aby se alespoň trochu zchladila. Člověk až by z toho dostal hlad. 

Tenhle trend polonahých modelek vykrmujících se tučnými hamburgery nastartovala v roce 2005 Paris Hilton a po ní přišla Kim Kardashian či Audriana Patridge. Žádná z nich však dosud nebyla natolik sexy a „hot“, jako je právě Kate Upton. Ale ruku na srdce. Kdo si po skončení téhle reklamy má pamatovat, jaký produkt že to vlastně propaguje?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace