Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Míří Mass Effect do Hollywoodu?


ikona
Mr. Hlad
mass effect
Jestli se jednou dočkáme filmu, bude vypadat takhle?  

Je to jen pár dní, co nás na zadek usadil trailer na herní událost letošního jara Mass Effect 3. Efektní upoutávka slibovala boží závěr rpg trilogie, vedle které Hvězdné války vypadají trochu jako filmy Woodyho Allena. Tahle série si získala hodně fanoušků, takže do její závěrečné části tvůrci napumpovali dost peněz, evidentně si je ale nerozdělili jen programátoři a grafici a nějaký ten milion putoval i do oddělení marketingu. A to ho teď investovalo do další upoutávky, která se od těch předchozích trošku liší.

Je totiž filmová. Teď nemyslíme filmový střih a hollywoodskou epičnost. Je to prostě klasický trailer s živými herci, destrukcí města, špinavou a temnou atmosférou ve stylu Blade Runnera a kravsky velkou vesmírnou lodí, která krájí obří most na dvě půlky. A s Sheppardem, co v tomhle bordelu likviduje reapery. Samozřejmě, má to minutu a při bližším pohledu je vidět, že to připomíná spíš výpravnější televizní seriál než film, ale každopádně pokud by se tohohle stylu a vizuálu chtěl chopit někdo v Hollywoodu, rozhodně mu nebudeme bránit.

A aby toho nebylo málo, tak přihazujeme čerstvý launch trailer:

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace