Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hlas ČeskoSlovenska 4: Další adepti


ikona
Radek99
hlas
Další kolo castingů představilo nové potenciální hvězdy. Zaujal něčí hlasi vaše uši?  

Tak se nám to hodně opakuje. A pekelně rychle okoukává. Když čtvrté castingové kolo začne obrovskou rekapitulací soutěžících z minulých kol (nekončil tím samým náhodou předchozí díl?), může slabším povahám hodně klesnout tlak a můžou u televizí omdlívat. Nebo usínat. Už aby tyhle castingy skončily a došlo na trochu zábavnější pilování hlasů a rozvíjení příběhů, jak se z obyčejných lidí stávají hvězdy.

Už stopadesátkrát jsme viděli rádoby napínavý příchod zpěváka na pódium. A nejen kvůli tomu už je to trochu nuda. Fádní režii by to chtělo rozhodně okořenit a to poloprázdné studio, které působí velkolepě, jak kdyby publikum sedělo na barážovém zápase v druhé florbalové lize, už by se taky mělo proměnit v něco světovějšího.

Matej Koreň

Pecka od Robbieho Williamse je pro tuhle sázku na první dojem jako stvořená. A Matej toho dokázal využít. Let Me Entertain You se valilo i díky kapele od první chvíle, a i když rockový chraplák potom tak nosný nebyl, na nástup do stáje Pepy Vojtka to stačilo.

Šance na úspěch v show: 4/10

Elin Špidlová

Zpívající máma! Jedno děcko v kočárku, druhý v bříšku a story o tom, jak se během finále bude na pupeční šňůře tahat novorozeně po pódiu. Teda možná, když by to Elin takhle daleko dotáhla v soutěži a televizní štáby prokázaly trochu víc smyslu pro humor a pro tu pravou show. Jenže ani jedno asi nehrozí. O Elin se prala Dara s Rytmusem, její pojetí I Try bylo zvláštně rozevláté, ale rozhodně v sobě mělo něco docela sexy.

Šance na úspěch v show: 5/10

Martin Hrabal

Easy už potřetí. Že z toho bude taková odrhovačka, to jsme teda nečekali. Postup tentokrát zajistila Martinu Hrabalovi, který si mohl vybrat mezi třemi kouči – není divu, protože jeho neotřelá barva hlasu a to, jak si elegantně pohrával s tóny, byla prostě trefa. Tyhle hlasivky navíc působí hodně tvárně (teď když to v TV řekl i Michal David, mám chuť přívlastek umazat, ale co už :), takže bude hodně napínavé sledovat, co z něj vymáčkne pastýř muzikálových rychlokvašek.

Šance na úspěch v show: 6/10

Natalia Puklušová

Slovenská brunetka z divadla i televize má… velký prsa. Neznalý divák asi nic moc jiného neviděl. Monstrózní dekolt a monstrózní křeč v obličeji přebily její sténající hlas, po kterém nakonec ani jeden kouč nesáhl. Nedivím se.

Judita Hansman

A další zkušená herečka (ne, tohle vážně není casting na představení Lucerna!), Judita Hansman ale uspěla. Daře její svérázné a intonačně hodně nevyvážené vystoupení z jakéhosi tajemného důvodu oslovilo. Já se ale okamžiku, kdy tahle paní vyleze znova na obrazovky, dost bojím.

Šance na úspěch v show: 4/10

Martin Truhlář

A teď oblíbená pohádka o indispozici. Krk byl prý v pytli, a kvůli tomu málem i Martin, v jehož podání byl song Just The Way You Are dost nevýrazný, nepostoupil. Pepa Vojtek to ale riskl, příště to může být jen lepší.

Šance na úspěch v show: 5/10

Michal Dukes

Beat It si může naložit jen úplný magor! V televizi to většinou končí fiaskem (vzpomínáte na superstárovské „bidét“ v podání Leony Šenkové?). Michal Dukes přestřelil svoje možnosti a Michaela Jacksona neudýchal, nevytáhl do výšek a tohle hrubé podání logicky nemělo šanci. Tragický výběr písně a konec.

Anna Veselovská

Nenápadná brunetka. Ale už výraznější kytara a vděčná hitovka Feeling Good, s níž vyvolávali husí kůži Nina Simone, Muse i Michael Bublé. V téhle komorní úpravě ale mohl vyniknout naplno hlas, který byste do téhle tiché slečny prostě neřekli. Ohromný potenciál! Zatím je skrytý pod povrchem (a nejde jen o oblečení ála šedá myška), snad ho tahle soutěž obnaží úplně (žádné dvojsmysly, čuňáci!).

Šance na úspěch v show: 8/10

Libor Zajpt

Sny se plní! Chtěl Pepu, dostal Pepu! Sex on Fire se už podle svého názvu muselo protřelému rockerovi, který na turné s Kabáty má dost ohňů i sexu, trefit do vkusu. Vyšlo to, i když byl refrén dost slabý.

Šance na úspěch v show: 5/10

Elén Berešová

Verešová na pódiu? Ne ne, na luxusní zadek a prsa Andrey zapomeňte. Shrbená Elén je svým jménem jen poblíž, na rozdíl od Andrey z ní ale celebrita nebude, protože její afektované zpívánky, strašlivě nevyrovnané a často „plovoucí mimo“, neměly šanci.

Ester Wiesnerová

Líbezná Ester má vlasy jak Sněhurka. A už podle vizáže jí šlo i v rámci slepého castingu na postup tipovat. Sametový hlásek ale i tak překvapil. Tahle slečna má rozhodně šanci předvést velké muzikální věci, zvlášť když se nebude cpát do rozlehlých prostorů, ale zkusí to spíš „na intimčo“ v kavárnách a jazzových klubech. Další svěřenkyně Michala Davida.

Šance na úspěch v show: 7/10

Juraj Zaujec

Hotový muzikant. Jasná volba. Sebevědomí sice až po střechu… ale co se dá dělat.

Šance na úspěch v show: 7/10

Jan Danda

Sympaťák Honza nezačal úplně suverénně. Jeho projev je navíc hodně zaměnitelný, jenže možná proto ho půjde snadno transformovat v něco… dejme tomu úspěšného.

Šance na úspěch v show: 5/10

Renáta Podlipská

Ohraná písnička. Fádní podání. Nulová energie. Boooooring.

Tamara Kubová

I ti nejpomalejší diváci si určitě všimli, že držitelé divokých karet mediálních partnerů, postupují jaksi automaticky. Asi aby se v rekapitulacích mohl Libor Bouček říkat název mediálního partnera pořád a pořád dokola. Afektovaná Tamara přestřelila výběrem a u Alicie Keys podivně mečela, ale Rytmusovi se jí zželelo. Což o to, Rytmus z ní určitě udělá „top bitch“ své stáje. Na velký hudební zázrak to ale nevypadá.

Šance na úspěch v show: 4/10

Brunno Oravec

Slovenský multiinstrumentalista prvními tóny úplně nepřesvědčil, pak se ale jeho zpěv krásně nesl. Jeho „Ordinary World“ rozhodně „ordináty“ neznělo, už kvůli protikladu mezi drsnější i starší vizáží a hladivým hlasem. Na toho jsem hodně zvědavý.

Šance na úspěch v show: 7/10

Hana Balcarová

Celý falešný. Bolelo. Zařazeno do sestřihu zjevně jen pro pobavení. Ozvěna Hvězdné pěchoty.

Petr Kutheil

Zas tak výjimečné to nebylo, aby se musela hned obrátit všechna čtyři křesla. Koučové zjevně byli nabriefovaní od produkce, že teď to bude rockersky řezat profík, muzikálový nosič vody, co chce být stejně tak slavný jako jeho kolegové. Uvidíme, jestli se prosadí.

Šance na úspěch v show: 7/10

Za týden castingy zakončíme. Konečně. Dál bychom už asi nevydrželi.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace